Car Wrapping:
Jouw Auto, Jouw Stijl

Als je een beetje verveeld bent met hoe je auto er nu uitziet, is carwrapping iets om over na te denken. Het is eigenlijk best simpel en geeft je auto meteen een hele nieuwe look. Er zijn allerlei soorten folies die we er snel op kunnen plakken, zonder dat we de auto hoeven te spuiten. En het beste is, die nieuwe folie beschermt je autolak ook nog! Een auto wordt door onze vakmensen volledig omgetoverd met kwaliteitsfolie van 3M of Avery.

Je kan kiezen hoeveel je wil wrappen. Misschien wil je alleen de voorkant een carwrap geven, of de hele auto, of zelfs de binnenkant! Met een volledige carwrap komt de hele auto onder die gave folie. En tegenwoordig wrappen we ook het interieur steeds vaker.

En het tofste is dat je niet vastzit aan saaie kleuren. We kunnen je auto helemaal opfleuren met fullcolour wraps. Die geven je auto een look die helemaal bij jou past. Of je nu een uniek design wil, felle kleuren of gave patronen, het kan allemaal. Samen maken we van jouw auto een echte eyecatcher!

Carwrapping, Waar?

Auto wrappen in Twente? Jazeker! Geef je auto een complete make-over met hoogwaardige folies van 3M of Avery. Of je nu de voorkant, het hele voertuig of zelfs het interieur wilt wrappen, wij bieden verschillende mogelijkheden. Ontdek ons brede assortiment en creëer een uniek ontwerp dat bij jou past. Wil je jouw auto transformeren in een echte eyecatcher? Bij ons in Twente maken we het mogelijk! Wij zijn gevestigd in Almelo, Apeldoorn en Dordrecht

Groot assortiment Kwaliteitsfolie 3M en Avery  Verschillende mogelijkheden  Eigen uniek ontwerp

Carwrapping Kosten

Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten

Klein

vanaf € 1695

Bijvoorbeeld: Mini Cooper, VW Golf, Audi A3
Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten

Middel

vanaf € 1945

Bijvoorbeeld: Volvo V60, Volkswagen Passat, Opel Insignia
Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten

Groot

vanaf € 2195

Bijvoorbeeld: BMW X5, Audi Q7, Porsche Cayenne

De kosten van carwrapping kunnen verschillen, vooral afhankelijk van hoe groot je auto is. Voor een kleinere auto zoals een Mini Cooper of Volkswagen Golf, beginnen de prijzen vanaf €1695. Als je een iets grotere auto hebt, zoals een Volvo V60, Volkswagen Passat of Opel Insignia, kan je rekenen op een startprijs vanaf €1945. Maar als je een grote auto hebt, zoals een BMW X5, Audi Q7 of Porsche Cayenne, begint de prijs bij €2195. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen nog zonder BTW zijn.

Maar je kan ook specifieke delen van je auto wrappen. Vaak doen mensen bijvoorbeeld alleen het dak, de spiegels, of de spoiler om een frisse look te krijgen. En als je de chroomafwerking van kleine onderdelen zoals de handgrepen, de grille of bepaalde uitlaatdelen wil veranderen, kan dat ook je auto meteen een nieuwe uitstraling geven. En omdat dit soort projecten echt maatwerk zijn, kunnen we niet zomaar een prijs geven. Maar maak je geen zorgen, onze experts helpen je graag om te bespreken wat mogelijk is!

Onze prijzen zijn altijd inclusief demontage en montage van zo veel mogelijk onderdelen zodat we een perfecte wrap kunnen plaatsen. Op alle werkzaamheden en offertes gelden onze algemene voorwaarden.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen

Verschillende Soorten Carwrapping Folie

Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soortenMATTE / SATIJN GLANS FOLIE

Folies met een satijnglans of matte glanslaag.

Wij werken uitsluitend met A merken wrapfolie van de merken 3M of Avery. Alle kleuren hiervan zijn mogelijk.

Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soorten GLANZENDE FOLIE

Folies met een glanzende afwerking.

Wij werken uitsluitend met A merken wrapfolie van de merken 3M of Avery. Alle kleuren hiervan zijn mogelijk.

Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soortenCARBON FOLIE

Folies met een carbonlook.

Wij werken uitsluitend met A merken wrapfolie van de merken 3M of Avery. Alle specials hiervan zijn mogelijk.

Car wrap, wrappen, changeofcolour, wrap folie, folie soortenFOLIE MET EEN PRINT

Folies met een voorbedrukte print of custom made print.

Wij werken uitsluitend met A merken wrapfolie van de merken 3M of Avery. Alle kleuren hiervan zijn mogelijk.

Met het wrappen van auto’s zijn er verschillende soorten folies om uit te kiezen. Je kan bijvoorbeeld matte of satijnglanzende folie gebruiken voor een elegante uitstraling. Matte folie geeft echt zo’n chique look. Of als je wil opvallen, kan je glanzende folie gebruiken voor een supergaaf effect. En als je een stoere uitstraling wil met een look van carbonvezel, dan is er carbonfolie. Als je echt uniek wil zijn, kan je folie met eigen prints kiezen, waar je je eigen ontwerp kunt laten maken. Dat betekent dat de mogelijkheden echt eindeloos zijn! Je kan je eigen stijl helemaal in je wrap stoppen. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen!

Hoogwaardige folies

We gebruiken alleen topkwaliteit folies, namelijk 3M en Avery. Dat is super belangrijk voor hoe lang je van je wrap kan genieten. En het is ook belangrijk als je de wrap later wil verwijderen zonder je autolak te beschadigen. Dus onthoud, goedkoop is niet altijd goed!

Lees hier de 7 verschillende manieren om te wrappen

Carwrap Onderhoud 

De supergoede kwaliteit folies zorgt ervoor dat je lang van je nieuwe carwrap kan genieten. De folie beschermt je autolak tegen krassen, steenslag, strepen, het weer, en verkleuring. En als er toch (kleine) krasjes op de folie komen, kan je ze makkelijk verwijderen door het oppervlak met een föhn te verwarmen. Dan plakt de folie weer helemaal goed.

Om ervoor te zorgen dat je carwrap echt lang meegaat, zijn hier een paar onderhoudstips. Hoewel een goede wrap meestal wel tegen de wasstraat kan, is het beter om je auto met de hand te wassen. Het kost wat meer tijd, maar het verlengt de levensduur van de wrap. En gebruik geen schurende spullen om je auto te wassen, want dat kan krassen veroorzaken.

auto belettering, carwrapping

Carwrapping om uw bedrijf op te laten vallen

Auto wrappen is niet alleen voor mensen met gewone auto’s, bedrijven zien ook hoe handig het is. Je kan namelijk je bedrijfsvoertuig heel makkelijk omtoveren tot een rijdend reclamebord! Een wagenpark met gave, herkenbare belettering is eigenlijk een visitekaartje op wielen voor je bedrijf. En met een fullcolour wrap met een uniek design valt je bedrijfswagen echt op in het verkeer. Heb je al een ontwerp in gedachten? Of heb je alleen nog maar een vaag idee? Geen zorgen, onze experts komen graag bij je langs om alles te bespreken en een speciaal voorstel te maken dat bij jouw bedrijf past.

Wagenparkbelettering

Een andere mogelijkheid is om belettering op je wagenpark aan te brengen. Dit is eigenlijk een goedkopere optie dan het helemaal wrappen van je bedrijfsvoertuigen. Bij belettering zetten we meestal belangrijke informatie over je bedrijf op de auto, zoals de bedrijfsnaam, een leuke slogan en de contactgegevens.

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken

Bekijk onze video

Car wrap in 2 kleuren met custom made reclame

Bekijk meer video's