Reclame op onze MAXborden

Bouwbord of promotiebord nodig?

Heb je behoefte aan een bouwbord of promotiebord? Dan is MAXBORD de juiste keuze voor jouw bedrijf. We helpen je om je project, product of evenement in de schijnwerpers te zetten met onze reclameborden buiten langs de weg.

Van het ontwerp tot de plaatsing, ons team van experts verzorgt het volledige proces.

Een MAXBORD bestaat uit een stevige betonnen voet met een frame van gegalvaniseerd staal. Het frame is handig inklapbaar voor eenvoudig transport. Hierop bevestigen we jouw full color reclameboodschap voor een strakke en professionele uitstraling.

Het plaatsen van een MAXBORD is snel en gemakkelijk op bijna elke locatie. Omdat het een op zichzelf staande constructie is, zijn ingewikkelde en tijdrovende grondwerkzaamheden niet nodig. Dit minimaliseert het risico op schade aan ondergrondse infrastructuur zoals riolering en internetkabels. Bovendien is eventuele verkeershinder van korte duur door de snelle plaatsing.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzaam tijdelijk bouw-, project- of promotiebord, neem dan gerust contact met ons op. MAXBORD is de beste keuze voor reclameborden maken en reclameborden buiten staand!

Totaaloplossing om u te ontzorgen

✓ Perfecte uitstraling

✓ Reclame uitingen tot 25m²

✓ Vrijheid in duur van campagne

✓ Transparant in kosten

MAXBORD: Reclame buiten

Snelle levering

Of je nu in Groningen, Maastricht of ergens anders in Nederland bent, wij kunnen overal snel en professioneel een MAXBORD plaatsen met jouw boodschap erop. Op die manier zorgen we ervoor dat MAXBORD je snel en moeiteloos de perfecte uitstraling geeft!

MAXBORD: overal toe te passen

Of het nu op een bouwplaats, naast je gebouw, of op een plek waar veel mensen langskomen is, ons MAXBORD past overal om jouw boodschap een geweldige uitstraling te geven. We hebben veel ervaring met het plaatsen op allerlei soorten ondergronden, zodat je gegarandeerd bent van maximale zichtbaarheid.

Totaaloplossing om u te ontzorgen

Zodra u ons de opdracht geeft, gaan onze experts direct aan de slag voor u. Onze ontwerpspecialisten vertalen uw boodschap naar een opvallend reclamebord. Het reclamebord wordt vervolgens in full color afgedrukt met onze hoogwaardige printers. Daarna wordt uw MAXBORD door ons technische team op de juiste locatie en in de juiste positie geplaatst. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het MAXBORD wordt verwijderd zodra de afgesproken termijn is verstreken.

Groot, groter, grootst

MAXBORD is leverbaar in onderstaande standaardmaten, tot een oppervlakte van liefst 25 m2. Zo vindt u altijd de uitstraling die bij u past:

(hoogte x breedte)

  • 3 meter x 3 meter
  • 3 meter x 4 meter
  • 3 meter x 5 meter
  • 4 meter x 4 meter
  • 5 meter x 5 meter

Uiteraard kunnen we naar uw wens ook een MAXBORD realiseren in afwijkende maten.

Bekijk ook onze andere diensten:

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
Car wrap, wrappen, changeofcolour

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken