XPEL folie | Successigns

Op veel auto’s passen wij XPEL Paint Protection Film toe, afgekort PPF. Deze speciale beschermfolie voor auto’s, gemaakt van polyurethaan, zorgt ervoor dat het lakwerk van uw exclusieve auto veilig is tegen beschadigingen door steenslag, vogelpoep, wegvuil, strooizout en andere invloeden van buitenaf.

Wat deze folie echt bijzonder maakt, is dat het zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of andere beschadigingen in slechts enkele minuten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Of het nu de warmte van de zon is of een eenvoudige wasbeurt, XPEL PPF trekt zichzelf weer strak, waardoor uw auto er opnieuw glad en als nieuw uitziet.

De beste beschermfolie voor uw auto!

Succes Signs is een ‘authorized installer’ van XPEL, wat betekent dat wij de hoogwaardige beschermfolies van de Amerikaanse fabrikant XPEL gebruiken. Deze folies zijn ontworpen om uw auto te beschermen tegen steenslag, lakschade en schadelijke UV-straling.

XPEL folie exact op maat

We maken gebruik van XPEL-folie die precies op maat wordt gesneden voor uw auto met behulp van een speciaal softwareprogramma genaamd DAP, Design Access Program. Het grote voordeel van voorgesneden XPEL-folie is dat deze geen verdere snijwerkzaamheden vereist na het aanbrengen op uw auto, waardoor het risico op permanente beschadiging wordt geëlimineerd. Bovendien past voorgesneden folie altijd perfect.

Met XPEL PPF (Paint Protection Film) wordt het lakwerk van uw auto optimaal beschermd. U kunt ervoor kiezen om alleen de meest kwetsbare delen van de auto te beschermen, de volledige voorkant of de gehele auto. Voor elk deel zijn op maat gesneden folies beschikbaar, zoals de voorbumper, motorkap, koplampen, spiegels, deurgrepen, het bovenste deel van de achterbumper en de zijkanten bij de wielen.

XPEL Prime ruitentint-folie

XPEL Prime is de hoogwaardige ruitentintfolie van XPEL. Deze folie beschermt inzittenden en het interieur van uw auto tegen de schadelijke effecten van de zon en UV-straling. Zonder een beschermende coating op de ruiten kan de zon en UV-straling schade veroorzaken aan het dashboard, leer en bekleding, wat leidt tot verkleuring en uitdroging. Bovendien kan de hitte in de auto onaangenaam worden. XPEL Prime biedt een oplossing door 99% van de schadelijke UV-straling te filteren en een groot deel van de warmte buiten de auto te houden. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende tintgradaties, zodat u de tint kunt kiezen die bij uw auto en persoonlijke voorkeur past. Alle XPEL Prime-folies bieden optimale bescherming en garanderen een duurzaam en strak resultaat.

Over XPEL

XPEL is een toonaangevende fabrikant uit Amerika die zich exclusief richt op hoogwaardige steenslag-, lakbeschermings– en ruitentintfolies. Ze ontwikkelen en produceren al hun producten in eigen huis, inclusief de mallen, en testen ze intensief in de praktijk. Bij XPEL staat kwaliteit voorop, en dat ziet u terug in de resultaten!

Succes Signs officieel XPEL installateur

XPEL, het Amerikaanse bedrijf dat hoogwaardige beschermende folies produceert, heeft Succes Signs aangewezen als een ‘Authorized Installer’. Wat betekent dat eigenlijk? Nou, het betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die XPEL oplegt aan professionals die zich bezighouden met het aanbrengen van hun speciale folies. Succes Signs is trots om één van de slechts 7 ‘Authorized Installers’ in Nederland te zijn, en de enige in het oosten van Nederland.

Maar waarom zou je je eigenlijk druk maken om deze folies van XPEL? Nou, deze speciale folies zijn als een onzichtbare superheld voor de lak van je (exclusieve) auto. Ze houden je lak in topconditie, zodat de waarde van je auto altijd optimaal behouden blijft, zelfs tegen de gevaren van steenslag. XPEL maakt trouwens ook hoogwaardige windowtint folies die zorgen voor een perfect gladde en verduisterende laag op de ramen van je auto.

Wil je meer ontdekken over de geweldige mogelijkheden die XPEL te bieden heeft?

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

Bekijk ook onze andere diensten: 

gevelreclame, glazen wanden beplakken

Raamfolie

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
Gevelreclame ontwerp, Gevelreclame bedrijf, Op maat gemaakte gevelreclame, Gevelreclame prijzen, Effectieve gevelreclame

Signing gebouwen

Bekijken