Beschermingsfolie voor de auto

Lakbeschermingsfolie

Auto beschermingsfolie: laat je hond in je auto springen. Zet je mountainbike zonder zorgen op het dak. Parkeer je auto gewoon onder die boom. Doe wat je wilt en geniet volop van je auto! En dat kan allemaal dankzij lakbeschermingsfolie, zoals XPEL folie. Deze speciale folie beschermt je auto tegen slijtage en beschadigingen, vooral op plekken zoals de dorpels waar je auto vaak in contact komt met de elementen. Met lakbeschermingsfolie hoef je je geen zorgen te maken over kleine krassen of steenslag.

Leef je leven met passie en volg je hart, zowel op je werk als in je vrije tijd. Iedereen heeft zijn eigen manier om te leven. Sommigen houden van totale controle en willen altijd de baas zijn over hun auto, terwijl anderen juist genieten van het helpen en delen met anderen. Hoe je ook leeft, met lakbeschermingsfolie kan je vol vertrouwen de weg op, wetende dat je auto altijd in topconditie blijft.

Of je nu over snelwegen scheurt of off-road avonturen beleeft, lakbeschermingsfolie geeft je de vrijheid om vol gas te gaan voor jouw passie. Je kan alles uit jezelf én je auto halen, ongeacht het terrein of de omstandigheden. Je mag je auto gerust uitdagen, want met XPEL hoef je je geen zorgen te maken over krassen en vuil. De lak blijft er altijd als nieuw uitzien.

Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie is een bijna onzichtbare urethaan folie die je auto beschermt tegen lelijke krassen en is anti-steenslag. En het beste is dat het de waarde van je auto behoudt, zodat je er nog meer plezier aan beleeft.

Prijzen

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Partial front end protection
 voorbumper,
✓ halve motorkap,
 voorste deel zijschermen
✓ zijspiegels

vanaf €745,-*

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Full front protection
✓ voorbumper,
✓ motorkap,
✓ zijschermen,
✓ zijspiegels

vanaf €1499,-*

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag
Full protection
 
✓ voorbumper,
✓ motorkap,
✓ zijschermen,
✓ zijspiegels,
✓ alle stijlen,
✓ dak,
✓ alle deuren,
✓ zij-skirts,
✓ achterschermen,
✓ kofferklep,
✓ achterbumper

vanaf €4000,-*

* Prijzen zijn afhankelijk van uw type auto en excl. BTW.

Beschermfolie voor Auto’s van XPEL: Duurzame Autolakbescherming

We gebruiken de beste auto beschermingsfolie die er is, gemaakt door XPEL, een topfabrikant uit Amerika. Onze beschermfolie voor auto’s zorgt voor een sterke en duurzame bescherming van je autolak. En wij zijn een ‘authorized installer’, wat betekent dat we niet alleen hun hoogwaardige folies gebruiken, maar ook hun speciale software voor nauwkeurige pasvorm en profiteren van hun uitgebreide kennis en ondersteuning.  XPEL biedt ook ruitentint-folie van dezelfde hoge kwaliteit.

De belangrijkste functie van XPEL PPF-folie is natuurlijk het beschermen van de autolak. Maar hier komt het coole deel: deze folie is zelfherstellend! Kleine krassen en beschadigingen verdwijnen in enkele minuten wanneer de folie wordt blootgesteld aan warmte, zoals zonlicht of warm water. XPEL PPF wordt dan weer strak en laat een glad en als nieuw oppervlak achter.

Je kunt kiezen om alleen de meest kwetsbare delen van je auto te beschermen, de hele voorkant of zelfs de hele auto. Er is op maat gesneden folie beschikbaar voor alle delen, zoals de voorbumper, motorkap, koplampen, spiegels, deurgrepen en meer.

Kenmerken van XPEL Lakbeschermingsfolie

Bestand tegen Verkleuring: Maak je geen zorgen over die vervelende vogelpoep, luchtvervuiling, of dat vieze straatvuil. XPEL beschermfolie houdt je autolak in topconditie en voorkomt vergeling en beschadigingen. Dit in tegenstelling tot goedkopere lakbeschermingsfolies die snel kunnen verkleuren.

Glasheldere Folie: Deze speciale folie heeft geen rare sinaasappelschil-textuur. Het betekent dat wanneer je het aanbrengt, het praktisch onzichtbaar is. Je auto behoudt zijn prachtige uitstraling alsof er niets is veranderd.

Zelfherstellend: Stel je voor dat die vervelende kleine krassen en draaikolken op je auto gewoon verdwijnen als je hem blootstelt aan warmte – of het nu de zon is of een eenvoudige wasbeurt. Met XPEL lakbeschermingsfolie is dit geen fantasie, maar realiteit.

Bestand tegen Vlekken: Vervuiling, vogelpoep, insecten en luchtvervuiling kunnen je autolak niet aantasten. Ze zullen geen vlekken achterlaten of die lelijke vergeling veroorzaken die je bij goedkopere alternatieven vaak ziet.

Hoogglans Afwerking: Maak je geen zorgen dat anderen zien dat je extra bescherming hebt. XPEL auto lakbeschermingsfolie behoudt dezelfde glanzende afwerking als de originele fabriekslak, zodat je auto er net zo schitterend uitziet als altijd.

Duurzaamheid: XPEL biedt niet alleen bescherming, maar ook superieure impactbescherming. Het beschermt je auto tegen alle uitdagingen die je tegenkomt op de weg. Dus, ga zonder zorgen op avontuur en laat je auto stralen met XPEL auto beschermfolie!

Xpel Ultimate beschermt je auto tegen

Grind
Boomsappen
Vogelpoep
Insecten
Steenslag
Zout
Zuren
Olie

Lees hier de F.A.Q.'s

Ontdek onze beschermingsfolies

  • Ultimate Plus: Dit is de koning van de bescherming voor je autolak. Of je nu door de stad rijdt of off-road avonturen beleeft, Ultimate Plus houdt je lak als nieuw. Geen krassen, geen vogelpoepvlekken en geen vuil dat blijft plakken. Je auto blijft altijd stralend.
  • Stealth: Heb je altijd al een stoere, matte look willen geven aan je auto? Stealth-folie is de oplossing. Het beschermt niet alleen je lak, maar geeft je auto ook die coole, mysterieuze uitstraling. Dus als je wilt opvallen zonder glans, is dit de folie voor jou.
  • Trac Wrap: Voor de avonturiers die van off-road avonturen houden, is er Trac Wrap. Deze folie is gemaakt om je auto te beschermen tegen alles wat je onderweg tegenkomt. Stenen, takken, modder, noem maar op. Met Trac Wrap kun je met vertrouwen het ruige terrein op.
  • RX Antimicrobieel: Hou je auto niet alleen schoon van buiten, maar ook van binnen met RX Antimicrobiële folie. Het houdt vieze oppervlakken en bacteriën op afstand, zodat je altijd in een frisse auto stapt. Geen zorgen meer over vuil en ziektekiemen.
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

ULTIMATE PLUS

Bekijken
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

STEALTH

Bekijken
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

TRAC WRAP

Bekijken

RX ANTIMICROBIEEL

Bekijken

Succes Signs authorised installer XPEL

Succes Signs is officieel erkend door XPEL, een Amerikaans bedrijf dat topkwaliteit beschermfolie maakt voor auto’s. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen van XPEL voor het aanbrengen van hun hoogwaardige folies. Slechts 7 bedrijven in Nederland hebben deze erkenning, en wij zijn de enige in het oosten van het land. Dus, als je op zoek bent naar de beste bescherming voor je auto, ben je bij ons aan het juiste adres!

Design Access Program  (DAP)

Met XPEL’s Design Access Program (DAP) wordt Paint Protection Film speciaal voor jouw auto op maat gemaakt. Dat betekent geen gedoe meer met handmatig tekenen, testen en digitaliseren van mallen. Dankzij DAP hebben we direct toegang tot ’s werelds grootste patronen-database, wat het proces aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.

Het grote voordeel van DAP is de garantie op een veilige installatie zonder risico’s. Handmatig snijden behoort tot het verleden, wat niet alleen kostbare tijd bespaart, maar ook de efficiëntie met maar liefst 70% verbetert. We gebruiken het DAP-systeem in combinatie met onze plotter om de folie nauwkeurig op maat te snijden voor jouw specifieke auto. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een perfecte pasvorm en optimale bescherming!

DE MEEST NAUWKEURIGE PATRONEN VOOR PPF

Het DAP is momenteel gevuld met bijna 90.000 lakbeschermende kits voor vrijwel elk denkbaar automerk en model. Of je nu een gewone personenauto hebt, een luxe sportwagen, of zelfs een zeldzame exotische auto, het Design Access Program heeft de perfecte pasvorm voor jouw voertuig.

Maar dat is niet alles! Het Design Access Program gaat verder dan alleen auto’s. Het bevat ook nauwkeurige patronen voor het beschermen van de nieuwste touchscreen-apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en beveiligingssystemen. Kortom, het DAP biedt de meest nauwkeurige en uitgebreide beschermingsoplossingen voor al je waardevolle bezittingen!

LAKBESCHERMENDE PATRONEN

Ontworpen voor

✓ ULTIMATE PLUSTM

✓ STEALTHTM

✓ RXTM antimicrobiële film

✓ Verschillende touchscreen apparaten

Lees hier de F.A.Q.'s

Bescherm je auto als nooit tevoren!

Stel je voor dat je auto altijd glanzend en krasvrij blijft, zelfs als je over ruwe wegen rijdt of de natuur trotseert. Dat is precies wat XPEL beschermfolie voor je auto doet. Deze magische folie beschermt niet alleen je autolak tegen krassen, steenslag en vuil, maar houdt ook de dorpels van je auto in topconditie.

Dus, wat zijn deze wonderbaarlijke eigenschappen van XPEL beschermingsfolie? Ten eerste, het is bestand tegen alles. Vogelpoep, modder, takken, je auto kan het allemaal aan zonder een krasje. En het beste van alles, zelfs als er toch een krasje verschijnt, verdwijnt het gewoon als je de folie verwarmt. Magisch, toch?

Maar dat is niet alles! Deze beschermingsfolie is zo helder als glas, dus je ziet hem nauwelijks. Het is als een onzichtbare superheld die je auto beschermt. En het beschermt niet alleen de lak, maar ook de dorpels van je auto, zodat ze er altijd als nieuw uitzien.

Dus waar wacht je nog op? Geef je auto de bescherming die hij verdient met XPEL beschermfolie. Het is de beste vriend van je auto!

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs, steenslag

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken