STEALTH beschermingsfolie

De wereld is jouw avontuur

Vrijwel iedere auto glanst. Maar jij wil liever net even iets anders. Met een matte look maak je precies het verschil dat je zoekt. STEALTH SATINTM Lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat jouw auto opvalt tussen alle standaard glimmende auto’s én optimaal is beschermd

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

STEALTHTM SATIN

STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie beschermt jouw auto met matte lak óf geeft jouw auto met van oorsprong glanzende lak een professionele, matte look. Eenmaal aangebracht is de folie vrijwel onzichtbaar, wat de indrukwekkende satijnen uitstraling van jouw auto alleen maar versterkt.

Zelfhelende matte lakbeschermingsfolie

De geavanceerde STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie beschikt over dezelfde beschermkwaliteiten als ULTIMATE PLUSTM. Ook heeft STEALTHTM de unieke zelfherstellende werking.  Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd, bijvoorbeeld door de zon. En hoewel matte folies over het algemeen moeilijk te onderhouden zijn, is dat niet het geval met STEALTHTM SATIN Lakbeschermingsfolie. Met gemak was je al het vuil van je auto, zonder dat je de folie beschadigt.

Deze folie geeft jouw auto een stoere, satijnen uitstraling met dezelfde beschermende eigenschappen als onze revolutionaire ULTIMATE PLUSTM. De beschermlaag herstelt krassen uit zichzelf na verwarming door bijvoorbeeld de zon. Bovendien is het wassen van je auto met STEALTHTM SATIN net zo eenvoudig als een wasbeurt van een auto zonder lakbeschermingsfolie.

Vraag een offerte aan
STEALTHTM SATIN herstelt zelf lichte krassen en swirls met een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak.
Vergeelt niet door blootstelling aan UV, waardoor beschermde gebieden bijna onzichtbaar zijn
Maak je geen zorgen over specificaties, vlekken of vlekken door verontreinigingen. STEALTHTM SATIN is vlekbestendig en behoudt de helderheid onder de zwaarste omstandigheden.
Stop steenslag, krasjes en krasjes in de verf en houd uw auto er net zo goed uit als op de dag dat hij van het perceel rolde.
De kenmerkende Edge Seal-technologie zorgt ervoor dat de film blijft plakken en houdt oppervlakken beschermd tegen verontreinigingen.

Ontdek andere beschermingsfolies

XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

ULTIMATE

Bekijken
XPEL, beschermingsfolie, lakbescherming, autolak bescherming, ultimate plus, RX antimicorbieel, stealth, trac wrap, succes signs

TRAC WRAP

Bekijken

RX ANTIMICROBIEEL

Bekijken

Design Access Program  (DAP)

Paint Protection Film wordt aan de hand van het speciale Designs Access software Programma op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de hand getekend, getest en gedigitaliseerd.

Met het DESIGN ACCESS-PROGRAM (DAP) hebben wij direct toegang over de grootste patronen-database ter wereld. Het DAP biedt ook een veilige installatie-oplossing zonder risico. Dit omdat het de noodzaak en gevaren van handmatig snijden elimineert, installatietijd verkort en efficiëntie met 70% verbetert.

Wij snijden de folie vooraf met behulp van het DAP systeem gekoppeld aan onze plotter. De folie wordt exact op maat gesneden voor de desbetreffende auto.

DE MEEST NAUWKEURIGE PATRONEN VOOR PPF 

Momenteel bevat het DAP bijna 90.000 lakbeschermende kits  voor nagenoeg elk denkbaar merk en model auto.

Naast passagiersvoertuigen, hoogwaardige exoten en andere speciale voertuigen bevat het Design Access-Program ook oppervlaktebeschermingspatronen voor de nieuwste touchscreen-apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en bewakingssystemen.

Lees hier de FAQ's

LAKBESCHERMENDE PATRONEN

Ontworpen voor

✓ ULTIMATE PLUSTM

✓ STEALTHTM

✓ RXTM antimicrobiële film

✓ Verschillende touchscreen apparaten

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken