Inkijkwerende folie voor auto's

Privacy is belangrijk, zelfs voor je auto. Je wilt niet dat dieven zomaar kunnen zien wat er binnenin ligt, toch? Of het nu een bedrijfswagen of een personenauto is, steeds meer auto’s worden het doelwit van nieuwsgierige blikken en mogelijke inbrekers. Maar met inkijkwerende raamfolie blijft je auto een mysterie voor buitenstaanders. Niemand kan ongewenst naar binnen gluren, waardoor je waardevolle spullen veilig en uit het zicht blijven.

Inkijkwerend!

Privacyfolie voor auto’s wordt vaak gebruikt in situaties zoals belangrijk personenvervoer, waarbij het essentieel is dat de passagier in alle rust en zonder afleiding kan werken. Deze beschermende laag vermindert de inkijk en voorkomt dat nieuwsgierige voorbijgangers naar binnen kunnen gluren.

Een inkijkwerende folie of privacyfolie voor de auto laat slechts ongeveer 20% of zelfs minder licht door. Daarom is het belangrijk om weloverwogen te kiezen voor het juiste product.

Voordelen van inkijkwerende folie

De folie is krasbestendig en kleurecht
Voorkomt verkleuring van het interieur
Bezittingen zullen niet direct zichtbaar zijn
Persoonlijke veiligheid en bescherming
Hinderlijke schitteringen verdwijnen

Kwaliteit

Als je ervoor kiest om de ramen van je auto te tinten of te blinderen, is kwaliteit van het grootste belang. Bij Succes Signs werken we met XPEL, een hoogwaardige raamfolie. We zorgen er ook voor dat de folie op een professionele manier wordt aangebracht. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de folie loslaat. De folie wordt strak op je ramen aangebracht en blijft daar ook zitten.

Voor meer vragen over de mogelijkheden van raamfolie:

Lees hier de F.A.Q.'s

Prijzen Raamfolie

raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, succes signs, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Klein

vanaf € 215

Achterramen tinten
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, succes signs, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Middel

vanaf € 295

Achterramen tinten
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, succes signs, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Groot

vanaf € 345

Achterramen tinten

Wil je je autoruiten laten blinderen en ben je benieuwd naar de prijzen van raamfolie? Bij ons begrijpen we dat auto’s in allerlei maten en modellen komen, en daarom bieden we verschillende pakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw auto past. Als je een compacte auto hebt, zoals een kleine hatchback, kun je al kiezen voor ons kleine pakket. Hier beginnen de kosten voor autoraamfolie vanaf € 215. Heb je een iets grotere auto, zoals een sedan of een ruime hatchback, dan kun je overwegen ons middelgrote pakket te kiezen, waarbij de prijzen voor raamfolie beginnen vanaf € 295. Voor grotere voertuigen, zoals SUV’s, bieden we ons grote pakket aan, met kosten voor autoraamfolie vanaf € 345. Zo kun je altijd de juiste keuze maken voor jouw auto en budget, en genieten van de voordelen van autoraamfolie.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
Offerte aanvragen

Meer voordelen van autoraamfolie:

Zonwerende- en warmte werende : Raamfolie voor auto’s zijn geweldig om verschillende redenen. Ze zorgen er niet alleen voor dat de zon en de hitte buiten blijven, maar verbeteren ook je algemene rijervaring. Bij Succes Signs bieden we hoogwaardige zonwerende raamfolies met een indrukwekkend UV-filter van 99%. Dit betekent dat schadelijke UV-stralen worden geblokkeerd, waardoor je en je auto beter beschermd zijn. Bovendien houdt deze folie de temperatuur binnen de auto aangenaam, zodat je zelfs op de warmste dagen comfortabel kunt rijden. Voel je cool en ontspannen terwijl je geniet van de voordelen van onze zon- en warmtewerende raamfolie!

Stijlvol en Mysterieus: Onze blinderingsfolie biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar geeft je auto ook een coole en mysterieuze uitstraling. Het beschermt je tegen verblindende zonnestralen en creëert een stoere, matte look.

Inbraakpreventie: Veiligheid staat voorop, en onze inbraakvertragende folie geeft je gemoedsrust. Met meerdere lagen biedt deze folie bescherming tegen snelle inbraken via je autoruiten, en het voegt extra privacy toe aan je voertuig

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
Gevelreclame, gevels, beplakken, beletteren

Signing gebouwen

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken