De 7 verschillende manieren om je auto laten wrappen bij Succes Signs

De verschillende mogelijkheden van Car wrapping

Car wrapping is het laten inpakken van je auto in een speciale car wrap folie waardoor de auto een andere kleur en uitstraling krijgt. Het wrappen is een speciale techniek waarbij de folie op de laklaag van je auto wordt geplakt. Car wrappen wordt steeds populairder doordat het een relatief simpele manier is om van kleur te veranderen maar ook om je eigen stijl toe brengen en de auto een persoonlijk tintje te geven. En vaak is het laten wrappen van je auto goedkoper dan je auto laten spuiten!

Je hebt natuurlijk de bekende 
     👉🏻️ Full wrap

Volledig wrappen in 1 kleur


Hierbij tover je de auto volledig naar een andere kleur.
Maar je kan een auto ook

   Gedeeltelijk wrappen in 1 kleur

   Gedeeltelijk wrappen met reclame

   Wrappen met een persoonlijk ontwerp

   Wrappen met full colour reclame

   Vrachtwagens voorzien van een full colour wrap met reclame             

   Striping aanbrengen

✓   Van binnen veranderen door het interieur te wrappen

Full wrap

Is je nieuwe auto niet in de kleur die je het liefste zou willen? Of ben je de huidige kleur een beetje zat? Wrap hem dan in jouw gewenste kleur! Er zijn verschillende kleurmogelijkheden om je auto te laten wrappen. Wij maken gebruik van de kwaliteitsfolies van 3M en Avery. Hier behaal je de beste resultaten mee maar heb je ook de meeste keuze uit verschillende kleuren en extra opties zoals:

 • Mat
 • Zijdeglans
 • Hoogglans
 • Chrome
 • Carbon
 • Structuur

Deze Toyota Landcruiser hebben we gewrapt voor Werner Budding van rood naar een zandkleur. In de video geeft hij uitleg en laat hij zien hoe wij wrappen.

Bekijk de video

Combineer verschillende kleuren en types voor een unieke en persoonlijke uitstraling! En wil je terug naar de originele kleur? Dan haal je de folie er gewoon weer van af! Daarnaast is de orginele lak van de auto al die tijd beschermd gebleven waardoor je auto een hogere waarde behoud.

Gedeeltelijke wrap in 1 kleur

Om de auto een stoerdere uitstraling te geven kun je ervoor kiezen om alleen  delen te wrappen zoals:

 • De motorkap
 • De spiegels
 • De grill
 • Het dak
 • De spoilers
 • De bumpers
 • De a-stijl
gedeelte halve wrap car

Gedeeltelijke wrap met reclame

Een full colour print en deze laten wrappen is natuurlijk erg mooi maar ook kostbaar. Daarom is het alternatief van een halve wrap mét reclame de oplossing voor bedrijven die het wagenpark toch willen laten opvallen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden in kleuren en foliesoorten. Op deze manier is het heel goed mogelijk om je eigen huisstijl creatief te verwerken.

Wrappen met een persoonlijk ontwerp

Durf jij op te vallen met je auto? Kies dan voor een halve wrap waarbij je de helft van de auto wrapt met een unieke, stoere print van een eigen ontwerp.

Heb je geen eigen ontwerp maar wel ideeën? Dan kan je ook terecht bij ons eigen ontwerpstudio! Zij maken van jouw wensen en ideeën het perfecte, unieke een zeer creatieve ontwerp.

Wrappen met full colour reclame

Opvallen met je bedrijf kan door reclame op je auto te wrappen met een full colour print. Hiermee wordt bedoeld dat er geen losse stickers op je auto wordt geplakt maar dat deze verwerkt worden in het ontwerp. Dit ontwerp wordt vervolgens passend gemaakt voor jouw type auto zodat hij dan volledig hiermee wordt ingepakt. Op deze manier kan je de gehele auto in jouw huisstijl en reclame beplakken voor maximaal resultaat.

Vrachtwagens voorzien van een full colour wrap met reclame

Een trailer van de vrachtwagen heeft natuurlijk een extra grote oppervlakte die voorzien kan worden van reclame. Door met een full colour wrap te werken maak je hier een echte eyecatcher van!

Tijdens het ontwerpen worden namelijk alle losse onderdelen van je huisstijl en logo’s erin verwerkt. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden door het toevoegen van foto’s, de exacte huisstijlkleuren te gebruiken, special effects en kleur verlopen toe te voegen.

Zo krijgt je vrachtwagen 1 mooi en strak geheel van de reclame, val je echt op en behaal je meer zichtbaarheid.

Stripings aanbrengen

Stripings op je auto is de trend van nu. Deze details op je auto maakt dat je jouw auto geen full wrap geeft maar dat je wel een oogverblindend effect creëert met wrap folie.

Denk aan Stripings

 • Op je dak
 • Langs de zijkanten
 • Over de motorkap
 • Op de achterkant
 • Van achter helemaal naar voren doorlopend

Ga jij voor een sportieve striping op je auto?

Interieur wrappen

Niet alleen de buitenkant van je auto kan je laten wrappen maar ook veel delen van het interieur aan de binnenkant van je auto zijn mogelijk om te wrappen.

Voor een luxe, exclusieve of sportieve uitstraling kun je kiezen uit verschillende carbon- of structuurfolies.
En ook nu is dit weer een simpele, stijlvolle oplossing om je eigen smaak aan de auto te geven. 

Ben je uitgekeken op de  interieur delen? Wrap het dan!

Carbonfolie

Om je interieur van de auto te verfraaien gebruiken we vaak carbonfolie.  Carbonfolie heeft een bijzonder matte afwerking en een voelbare 3D structuur.


Carbonfolie heeft als belangrijke eigenschap dat het, naast de luxe en exclusieve uitstraling, makkelijk vervormbaar is zodat hij op vele gladde oppervlakten verwerkt kan worden.

Notenhout 

Voor een echte exclusieve uitstraling heb je ook de mogelijkheid om voor een houtlook te kiezen. Kies je hierbij voor een glanzende afwerking dan is de luxe uitstraling helemaal compleet.

Brushed steel

Naast carbonfolie is het ook mogelijk om andere foliesoorten te gebruiken om je interieur te wrappen. 

Denk hierbij aan een brushed steel folie waarin echte metallic deeltjes zijn verwerkt. Dit heeft stoere uitstraling.

Door de prachtige voelbare brushed afwerking is het een perfecte aanvulling voor je interieur van de auto.

Extra wasbeurt

Waarom moet een auto helemaal schoon zijn voor het wrappen? Je auto lever je al schoon aan door hem eerst zelf te wassen of door de wasstraat te rijden. Je auto lijkt nu schoon maar als je dichterbij kijkt zie je nog het hardnekkige vuil zitten wat alleen verwijderd kan worden met een speciale behandeling.

Doen we dit niet dan is er kans dat de folie niet goed hecht of dat er toch nog vuilresten onder de folie komt te zitten en dit zie je terug in het eindresultaat. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Wij gaan alleen voor het beste resultaat en daarom krijgt je auto een extra poetsbeurt voordat we gaan wrappen!

Hoelang duurt het wrappen?

Het ligt er natuurlijk aan welke auto gewrapt moet worden maar gemiddeld duurt het 5-7 dagen.  De auto kan namelijk alleen goed gewrapt worden wanneer deze helemaal goed schoon én gedemonteerd is. Alleen dan kunnen we overal bij en plakt de folie mooi op de ondergrond.

Gemiddeld gezien kun je onderstaand schema aanhouden voor een Full wrap:

Dag 1: Wassen en demonteren

Dag 2- 5/6: Wrappen

Dag 6/7: Opbouwen en nacontrole

Natuurlijk proberen we om elke auto zo snel mogelijk te wrappen. Het kan daarom zijn dat je auto eerder klaar is. Vooral wanneer je alleen delen laat wrappen.

Voordelen van Car wrap

   UV en weerbestendig
   Duurzaamheid van de folie is 6-7 jaar
   Alleen gebruik van kwaliteitsfolie
   Originele lak wordt beschermd

Langer plezier van je car wrap

Is je auto net voorzien van een wrap wacht dan even een week voordat je hem gaat wassen. Dan kan de wrap eerst goed uitharden.

Het gebruik van kwaliteitsfolie bij car wrapping maakt dat je achteraf je auto gewoon kan wassen door hem door de wasstraat te rijden. Dat scheelt een hoop tijd en werk. Je kan hem natuurlijk ook gewoon met de hand wassen.

Om langer plezier te blijven houden van je gewrapte auto zijn er naast het wassen van je auto nog meer tips om je wrap zo lang mogelijk mooi te houden:

 • Parkeer je auto het liefst overdekt,
 • Verwijder vogelpoep zo snel mogelijk,
 • Kleine krasjes föhn je gemakkelijk zelf weg.

Voor meer vragen over het onderhoud van je gewrapte auto neem gerust contact met ons op.

Kleurverandering doorgeven bij de RDW

Wanneer je een personenauto laat wrappen, en dus van kleur laat veranderen, dan ben je verplicht om dit door te geven bij de RDW. full car wrap, colour changeDit moet omdat op het kentekenbewijs de kleur ook altijd staat vermeld en je de kleur hebt veranderd. Bij andere voertuigen hoeft dit niet want daarvan staat de kleur niet op het kentekenbewijs.

Let er daarom op dat je nadien de kleur laat wijzigen bij de RDW. Gelukkig is dit kosteloos. Je bent alleen even druk met het invullen van alle gegevens. Vul hier het formulier van de RDW in.

Design studio

Doordat wij een eigen ontwerpstudio hebben kunnen wij het perfecte plaatje creëren voor je voertuig. Wij werken met speciale 2-d lijntekening van alle mogelijke automerken en types die er zijn. Je krijgt daardoor een goed beeld hoe het eruit komt te zien op jouw voertuig!

Waar bestaat een full colour design uit?

  Een eigen foto en/of
   Een foto uit ons bestand
   Jouw logo en/of losse onderdelen
   Extra teksten en elementen

Vraag een offerte aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen of ander voertuig?

Vraag dan direct een offerte aan die wij afstemmen op jouw persoonlijke wensen!

Vraag een offerte aan

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
Gevelreclame ontwerp, Gevelreclame bedrijf, Op maat gemaakte gevelreclame, Gevelreclame prijzen, Effectieve gevelreclame

Signing gebouwen

Bekijken
interieurfolie, beplakken interieur

Interieurfolie

Bekijken