Glazen kantoorwanden

Veel kantoor hebben tegenwoordig hippe glazen kantoorwanden. Toch zit je soms een beetje te kijk.

Door deze volledig of deels te beplakken creëer je een eigen sfeer of wat meer privacy. Dit is volledig aan te passen aan eigen wensen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om glazen kantoorwanden te beplakken. Naast de bekende matteerfolies worden er ook steeds vaker fotoprints verwerkt in het ontwerp. Dit maakt het geheel persoonlijker en het creëert tegelijk meer sfeer in je gebouw zonder aan natuurlijk licht in te leveren.

glazen kantoor ramen

Met de technieken die wij in eigen beheer hebben kunnen wij haarscherpe afbeeldingen op maximale grootte printen op speciale raamfolie. Ook elke gewenste print of structuur is mogelijk. Nog leuker is het om je bedrijfslogo of een onderdeel van het logo te verwerken in de raamfolie.

Wij hebben een eigen ontwerpstudio en zijn daarom perfect in staat om je huisstijl op een goede en professionele manier te vertalen voor gepersonaliseerde raamfolie. Raamfolie is snel te monteren, vaak zijn we binnen een dag klaar!

design studio, signs, ontwerpen, Raamfolie design, ontwerp raamfolie

Werkwijze

Heb je raamfolie nodig? Dan bekijken we samen eerst wat de wensen zijn en wat het budget is.

Wij maken in onze eigen ontwerpstudio een ontwerp afgestemd op de glazen wanden en volledig in de huisstijl. Alle benodigde huisstijl onderdelen worden verwerkt in je eigen afbeelding of in het door ons aangeleverde foto/ afbeelding. Onze vormgevers hebben ruime ervaring in het vertalen van je ideeën naar een perfect design. Uiteraard kun je tussendoor nog wijzigingen of wensen doorgeven.

Wanneer het ontwerp perfect is gaan we over tot printen. Samen spreken we een dag en tijd af voor de montage. Wij regelen ervoor dat alles volgens het ontwerp wordt gemonteerd!

Dus heb je raamfolie nodig?

Het gehele proces wordt door onze professionals voor jouw organisatie uit handen genomen. Wil je een offerte ontvangen? Vraag hem dan hier aan en ontvang een vrijblijvende offerte. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen voor al je vragen!

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken