Lichtreclame: Laat Jouw Bedrijf Stralen!

Vraag hier de Offerte aan!

Wil je weten hoe sommige bedrijven, zelfs ’s nachts, de aandacht trekken? Dat komt door lichtreclame. Bij Succes Signs begrijpen we de kracht van lichtreclame, of het nu gaat om neonreclame of reclamelichten. Ontdek hier hoe lichtreclame jouw bedrijf kan laten stralen!

Lichtreclame is dé manier om ervoor te zorgen dat mensen je bedrijf zowel overdag als ’s nachts niet kunnen missen! Of je nu een winkel, kantoorpand, of een gezellig café hebt, met lichtreclame sta je altijd in de schijnwerpers!

De nieuwste trend? Reclame verlichten met LED! Het is niet alleen energiezuinig, maar ook praktisch omdat je bijna nooit meer lampen hoeft te vervangen. Bovendien komt er nauwelijks warmte vanaf. Led lichtreclame kan in kleine en grote letters en logo’s worden verwerkt, en je hebt talloze kleuropties om uit te kiezen. Het is dus super veelzijdig en duurzaam.

Lichtreclame kent verschillende vormen, zoals:

  1. Lichtbakken
  2. Verlichte letters
  3. Neon lichtreclame

Kortom, met lichtreclame geef je je bedrijf een echte boost en val je op bij iedereen die langsloopt!

Lees meer over het Ames Project
lichtreclame, gevelletters, lichtletter, marketing, reclame, belettering
outdoor signing, gevelreclame, reclame
outdoor signing, gevelreclame, reclame, lichtreclame
outdoor signing, gevelreclame, reclame, lichtreclame
outdoor signing, gevelreclame, reclame, lichtreclame

Lichtbakken

Lichtreclame is een krachtige manier om je bedrijf te laten opvallen, en lichtbakken zijn een populaire keuze. Ze zijn snel, eenvoudig en betaalbaar, wat het tot een favoriet maakt bij veel bedrijven.

De meest voorkomende lichtbakken zijn rechthoekig, en je kunt ze in verschillende groottes krijgen. Maar wil je echt de aandacht trekken, dan zijn ronde of ovale lichtbakken een opvallende optie. Voor een complete huisstijl kun je zelfs een lichtbak op maat laten maken, met speciale vormen die perfect passen bij jouw bedrijf. Kortom, lichtbakken zijn een veelzijdige en effectieve manier om je boodschap dag en nacht te laten schitteren!

outdoor signing, gevelreclame, reclame

Verlichte letters

Lichtreclame biedt ongelooflijke personalisatiemogelijkheden, vooral met lichtletters. Deze letters kunnen volledig worden aangepast aan jouw huisstijl en worden vaak gebruikt voor opvallende gevelletters met je bedrijfsnaam. Lichtletters zijn eigenlijk individuele lichtbakjes die de vorm hebben van letters, beeldmerken of logo’s.

Je hebt twee opties om de letters te laten schijnen:

  1. De letters laten het licht aan de voorkant naar buiten stralen. Hierdoor springen ze er echt uit en trekken ze de aandacht.
  2. De letters laten het licht naar achteren schijnen. Dit geeft een meer luxe uitstraling aan je lichtreclame.

Of je nu voor een opvallende of een elegante uitstraling kiest, lichtletters zijn een geweldige manier om jouw bedrijf te laten stralen, letterlijk en figuurlijk

Helsingsfors logo

Neon licht

Neonverlichting, ooit zo populair, wordt tegenwoordig minder vaak gebruikt vanwege de voortdurende verbeteringen in led-technologie. Led-licht is nu warmer en veel betrouwbaarder, zelfs voor buitengebruik. Hierdoor neemt de populariteit van neonreclame af, maar je kunt er nog steeds voor kiezen!

Bij Succes Signs helpen we je graag om deze op hoogspanning werkende lichtbron volledig volgens de normen te installeren. Of je nu kiest voor neon of led-lichtreclame, we zorgen ervoor dat jouw reclame er stralend uitziet en aan alle vereisten voldoet. Laat ons jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met opvallende reclamelichten!

Lichtreclame ontwerpen

Lichtreclame ontwerpen is een creatieve kunst. Bij Succes Signs hebben we onze eigen ontwerpstudio om jouw huisstijl naar lichtreclame te vertalen. Onze ontwerpers zijn experts in het maken van opvallende reclamelichten. We begrijpen het belang van een uniek ontwerp dat bij jouw bedrijf past, of je nu kiest voor neonreclame, lichtbakken, of verlichte letters. Dus, als je lichtreclame wilt die echt opvalt en je merk laat schitteren, ben je bij ons aan het juiste adres!

Werkwijze lichtreclame

Heb je lichtreclame nodig? Bij Succes Signs nemen we de tijd om jouw wensen en budget te bespreken. Samen met jou kijken we naar wat er mogelijk is.

Daarna gaan onze getalenteerde ontwerpers aan de slag in onze eigen ontwerpstudio. Ze creëren een ontwerp dat helemaal past bij jouw wensen en huisstijl. Ze zijn experts in het vertalen van jouw ideeën naar een perfect design. Tijdens dit proces staan we open voor eventuele wijzigingen of aanvullende wensen.

Zodra het ontwerp helemaal naar jouw zin is, gaan we over tot bestellen. Samen plannen we een dag en tijd voor de montage. Onze professionals zorgen ervoor dat alles volgens het ontwerp wordt geïnstalleerd, zodat jouw lichtreclame perfect tot zijn recht komt.

Lichtreclame Prijzen

Ben je op zoek naar opvallende reclame, zowel overdag als ’s nachts? Lichtreclame is de oplossing!

Bij Succes Signs zorgen onze professionals ervoor dat het hele proces van lichtreclame soepel verloopt voor jouw organisatie. Wil je weten wat het kost? Vraag dan hier een offerte aan en ontvang geheel vrijblijvend een prijsopgave. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen als je vragen hebt. We staan klaar om je te helpen!

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken