Zuilen en bewegwijzering

Offerte aanvragen

Hoe zorg je ervoor dat klanten, zakenrelaties moeiteloos je bedrijf weten te vinden? Juist, door een informatie/welkomstzuil en bewegwijzering aan te brengen op het terrein rondom je bedrijf.

Een welkomstzuil aan het begin van je bedrijventerrein zorgt ervoor dat klanten of zakenrelaties zich welkom voelen en zeker weten welke richting ze op moeten rijden of lopen.

Borden met pijlen, pictogrammen of met de naam van uw bedrijf zullen laten weten waar uw (potentiële) klanten of zakenrelaties moeten zijn, kunnen parkeren en sturen ze systematisch in de goede richting naar het gebouw waar je bedrijf zich bevindt.

Ook indoor is het slim om bewegwijzering aan te brengen wanneer je in een verzamelgebouw verblijft of in een winkelcentra.

Tip: Laat je reclamezuil extra opvallen door deze van binnenuit te verlichten. Zo vallen ze goed op in het donker en zijn ze beter te lezen.

lichtreclame, gevelletters, lichtletter, marketing, reclame, belettering
reclame zuil, zuilen, belettering, reclame, welkomstzuil

Wij hebben een eigen ontwerpstudio en zijn daarom perfect in staat om je huisstijl op een goede en professionele manier te vertalen voor informatie/ welkomstzuilen en bewegwijzering. Bewegwijzering is snel te monteren, vaak zijn we binnen een dag klaar!

design studio, signs, ontwerpen, Raamfolie design, ontwerp raamfolie

Werkwijze

Heb je een informatie/ welkomstzuil of bewegwijzering nodig? Dan bekijken we samen eerst wat de wensen zijn en wat het budget is. Heb je alleen een nieuw ontwerp voor je huidige zuil of bewegwijzeringborden nodig, dat kan natuurlijk ook!

Wij maken in onze eigen ontwerpstudio een ontwerp afgestemd op de zuil en volledig in de huisstijl. Alle wensen en mogelijkheden worden hier in verwerkt. Onze vormgevers hebben ruime ervaring in het vertalen van je ideeën naar een perfect design. Uiteraard kun je tussendoor nog wijzigingen of wensen doorgeven.

Wanneer het ontwerp perfect is gaan we over tot printen en bestellen. Samen spreken we een dag en tijd af voor de montage. Wij regelen ervoor dat alles volgens het ontwerp wordt gemonteerd!

Dus heb je een informatie/ welkomstzuil of bewegwijzering nodig?

Het gehele proces wordt door onze professionals voor jouw organisatie uit handen genomen. Wil je een offerte ontvangen? Vraag hem dan hier aan en ontvang een vrijblijvende offerte. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen voor al je vragen!

Geen concessies, altijd de juiste oplossing

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere diensten: 

signing wagenpark, belettering, auto reclame, bestickering, Apeldoorn, Almelo, Dordrecht

Signing wagenpark

Bekijken
xpel, beschermfolie, steenslagfolie, lakbescherming

Beschermfolie

Bekijken
raamfolie, window tint, car tint, autoruit blinderen, blinderen, raamfolie, zonwerend, uv werende folie, inkijkwerend

Raamfolie

Bekijken
car wrap, 3M wrap, Avery, 3M, Kwaliteit warp, auto wrap

Carwrapping

Bekijken
reclame bord, maxbord, maxborden, reclameborden buiten,

Bouwborden

Bekijken