Dat Succes Signs is gevraagd mee te denken om nog meer zichtbaarheid te creëren voor de nieuwe elektrische I.D3 is niet zo vreemd. Vier jaar geleden heeft Succes Signs namelijk het pand van Ames ook bestickerd voor een maximale zichtbaarheid. Pon is daarover zo tevreden, dat Succes Signs ook is gevraagd om de introductie van de ID.3 bekend te maken middels de nodige uitingen op en rond het pand.

Ames is de officiële merkdealer van Volkswagen, Audi, Seat, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens in Dordrecht en omstreken.

Succes Signs is uitermate blij met deze prestigieuze opdracht. De eerste vraag die opkwam, is welke mogelijkheden er zijn om nóg meer zichtbaarheid te creëren? De experts van Succes Signs gaven gelijk aan om te werken met een speciale licht doorlatende folie om zo ook letterlijk in de avond én nacht zichtbaar te zijn. Door ’s avonds en ’s nachts slechts de lampen in het gebouw aan te laten, is het mogelijk het effect van meer zichtbaarheid in het donker te bereiken. Het voorstel van deze bijzondere methode sprak Ames zo aan, dat na enkele testen Succes Signs kon overgaan tot de realisatie van deze grote opdracht.

Vanuit Volkswagenimporteur Pon heeft Succes Signs erkende beeldmaterialen aangeleverd gekregen. Deze is passend gemaakt voor Ames zodat wederom de volledige raampartijen beplakt konden worden.

Nadat het ontwerp was ingetekend op het gebouw is alles geprint op speciale translucent folie. Deze folie laat het licht door en daarnaast geeft het ook een perfect het beeld in het normale daglicht. Vervolgens zijn op de eigen locatie van Succes Signs in Almelo nog enkele platen beplakt die als verlenging bovenop het dak komen te staan. Heek Montage uit Hengelo heeft de bestickering uiteindelijk vakkundig aangebracht.

Het was een flinke klus om in Zwijndrecht alle ramen te voorzien van de geprinte promotie. Het eindresultaat mag er echter zeker zijn! Een betere promotie voor de nieuwe Volkswagen ID.3 is welhaast niet denkbaar. En dat niet alleen overdag, maar juist ook ’s avonds en ’s nachts.

Leave a Reply